Lycklig på trötthet.

Ni vet de där passen som lämnar efter sig en lyckokänsla? Passen som är riktigt tuffa men där kroppen ändå svarar upp och ger allt! Passen som ger massor tillbaka!

Jag hade ett sånt. Först en riktig motivationboos i hallen med löpskolning och spänst. Ja, jag avsätter rena pass för löpskolning och spänst. Därefter distanslöpning i backe av en enda anledning: SOLSKEN!!! Jag sprang upp och ner, upp och ner bara för att få vara kvar utomhus. Även då kroppen var hyffsat nöjd efter passet i hallen så fanns det mer att ge under löpningen. Känslan var UNDERBAR!!!

Väl hemma var kroppen sådär härligt tom. Tom på energi. Lycklig på trötthet. Efter 5 minuter på golvet i entrén drog jag av mig kläderna. Fortfarande liggandes. Jag hängde upp de på tork och klättrade uppför trappan. I kylen hittade jag glutenfri pannkaka med havregryn sedan gårdagen och blandade en drink med BCAA. 
I det fortfarande starka solskenet låg jag sedan på golvet och sög in ljusenergi. Det var magiskt! Med akutmat och dryck i kroppen stretchade jag framsida lår och säte och var bara lycklig.

Vissa löppass ger mer än andra. Vissa löppass ger pannben. Vissa ger glädje. Vissa pass är bara för att kroppen mår bra, på sikt. Kanske inte just under passet. En gång endorfin-freak, alltid endorfin-freak.

Reaktioner och tankar välkomnas!

Senaste inlägg

Bloggarkiv