On top of things

Det är så fantastiskt att leva. Det är så härligt att inte veta vad som händer i framtiden. Mitt liv innehåller så höga skiftningar i dalar och toppar att det ibland bara är att hålla fast hårt. Hoppas att man överlever.

Helgen har bjudit på en väldigt hög topp. Så otippat att jag nu i början av 2018 hänger i Limbygården med fantastiska människor, helt nya människor som jag inte visste fanns. Det är så trevligt att träffa människor, och att lära känna dem!

De fyra dagarna och tre nätterna har varit så fyllda av energi. Så mycket energi att jag kommer att kunna plocka fram det i en lång tid framöver. Den optimala kombinationen? Mycket skratt, mycket mat, mycket alkoholhaltig dryck, mycket musik, mycket CardsAgainstHumanity och mycket löpning.

Helgens absolut bästa löppass var veckans distans. En variant av en gammal klassiker som jag har sprungit många gånger. Från Limbygården i Orsa Grönklitt värmde jag upp ner och joggade ner upp. Väl i botten av backen kom känslan. Att vara on top of things. Den enkla sträckan 10,5 km blev totala 21 km när jag kom tillbaka till stugan.

Lätta ben och grymt stark kände jag mig i backen hem där uppladdningen med mycket WhiteRussian till kl 02 var det vinnande konceptet. Lite sliten på slutet dock och hamnade raklång på golvet innanför dörren med blödande tår. Det är inte lätt att vara löparfötter. Jag mosade i mig några kalla våfflor och hoppade i bubbelpoolen, tätt följt av bastun.

Eftermiddagen tillbringades 3 timmar sovandes. Amazing!!! Kvällen fortsatte med mer WhiteRussian, en Ölprovning sällanskådad och mer CardsAgainstHumanity.

My cup of tea :-)

Puss på er!

 

Reaktioner och tankar välkomnas!

Senaste inlägg

Bloggarkiv