Eco mix metallic warm gold

Under sommaren så är det inte enbart utsida hus och tomt som närmar sig slutmålet, även insidan gör det. För trots att vi ägt huset i 5 år så är inte allting färdigställt. Med förändrade livsvillkor såsom småbarn så lever huset dessutom i konstant förändring för att passa in i livet. I dagarna har vår teve-/soffdel närmat sig slutmålet. Tak- och golvlister samt fönsterfoder har spacklats, slipats och målats. Väggen, som från början var vit, är nu återigen vit efter en tid då den varit melerad när sonen gått fram med kritor.

Soffan byttes i vintras ut från en vit skinnsoffa till en prisvärd bäddsoffa för gäster. Det är trevligt med gäster! Den används dessutom av oss själva en hel del under de vandrande nätter som uppstår med små barn. Vems säng som är vems är det nog ingen av oss som längre har koll på.

Personligen har jag tagit ett stort steg i min utveckling och fixat en fondvägg. Våra väggar har annars samma kulör i huset, S0500-N. Alltså vit. Kallvit om man så vill. S0502-Y är också vit, exempelvis IKEA-vit, Stockholmsvit eller gammelvit. Den har en uns gul i sig. Jag är iallafall grymt nöjd med fondväggen som har valts med utgångspunkt ifrån vårt bambugolv. En enfägard tapet (jag har en bit kvar innan jag når mönstertapet) av märket Boråstapeter. Eco mix metallic Warm Gold. BIlden gör inte riktigt tapeten rättvisa.

Om inte orken tryter och tid finns kan det även komma upp gardiner. Gardiner är en bristvara hos oss förutom i sovrummet där det finns i tre lager: mörkläggningsrullgardin, mörkläggningsgardin samt "riktig" gardin. Mörkt, tyst och kallt är tre grundfaktorer för att sova gott =)

Fondtapet eco mix metallic warm gold

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Etikettmoln