S 2500-N

En ny altan kräver nytt staket. Framförallt om det finns små barn som springer runt med små bilar, gåvagnar eller åker bobbcars. Ett nytt staket innebär också massor av målning. Det är inte klokt vad många löpmeter brädor som det går åt till ett staket! Skickrandet ligger på min man, därför faller målningen på min lott. Och målas måste det, även om inte målarbyxorna rymmer gravidmagen längre. Men med det enkla gummisnoddsknepet så funkar byxorna i någon månad till förhoppningsvis! Under byxorna bär jag de omåttligt sexiga kompressionsstrumpbyxorna =)

gummisnoddslösningen!

Sedan tidigare har vi valt både färg och kulör. Färgen är alltså "tillverkaren" och kulären är själva färgen. En fantastisk kall grå kulör med nummer S-2500N. Färgen är helt matt och helt underbar att måla med! Förutom det kommande staketet så finns samma stil redan på friggeboden som byggdes förra året. Jag är grymt nöjd! På en flerårsplan är tanken att både bostadshuset (som idag är falurött) och brunhuset (kommande gästhus som idag är brunt) ska få samma fantatiska utseende!

staketbrädor med kulör s-2500-n

Även då målningsarbetet kanske känns lite tröstlös ibland, för att det är så jäkla många staketbrädor som ska målas, så går det faktiskt ganska fort. Det är också fantastiskt roligt att se hur slutresultatet växer fram. Det är som sagt en flerårsplan, men för varje år så kommer vi ett steg närmare!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln