Gammal tant

Den här gången, tredje gången, så är jag inte så orolig. Jag är faktiskt förvånandsvärt icke-orolig vad gäller det mesta. Som alla gravida är jag såklart orolig för att bebisen och att den är frisk. Vad gäller mig själv så är jag trygg med att kroppen läker det mesta efter förlossningen, förutom! Åderbråck.

De är fula. De gör ont. De gör att jag känner mig som en gammal tant. Hittills så har det gått bra. Peppar, peppar... Jag har haft åderbråck båda graviditeterna, på ben och i underlivet, men de har gått tillbaka snabbt efter förlossningen. Det bästa mot dessa är, enligt mig, kompressionsstrumpbyxor. Det är helt fantastiskt skönt och jag går i såna alla dagar förutom om det är ohyggligt varmt. Sedan tidigare är jag ganska van vid kompressionstights och strumpor eftersom det är ett favoritträningsplagg. Kompressionsstrumpbyxor för gravida är ohyggligt dyra men värda varenda krona. Tidigare har jag köpt de billigare varianterna. Denna gång kostade jag på mig några av riktigt hög kvalitet och jäklaranamma vilken skillnad! Helt klart värda de extra pengarna!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Etikettmoln